Kim Kardashian Disgusted By Moms Who Breastfeed In Public

|
Kim Kardashian Loves Omdat het een jaar tante 5-maanden-oude Mason, zij van plan Teken de lijn op de openbare borstvoeding.
"EWW Im tijdens de lunch, de vrouw aan de tafel naast me twee borstvoeding geeft Haar baby w geen coverup", zegt ze getwittered vrijdag.
Kim, 29, wordt verder openbaar walgen van baby luier aan het veranderen.
"Dan [zij] zet baby op de tafel en wisselen Haar luier," Kim - die vloog naar Philadelphia zaterdagochtend - betreurde.
Kim binnenkort mei nog een nieuwe nichtje van neef. In een segment van Talk Stoop geschoten op 9 juni Khloe, 25, zei dat ze 'niet zwanger ... een dag al snel, maar niet op dit moment. "

 In het interview Sami, Kourtney, 31, toegegeven dat ze haar gemengde gevoelens heeft over het zetten baby boy (met on-weer mooie Scott Disick) op televisie.
"[Soms denk ik]," Mijn zoon moet op TV, ik haat mijn leven, "zei ze. "Maar ik vind het omdat ik niet naar het kantoor jaar. Ik moet hem overal met mij. "

Het lijkt erop Kim besefte dat ze kunnen vele vrouwen beledigd Met Haar tweet en backpeddling geprobeerd een beetje met drie thesis tweets:
En je hoeft niet ruilen vuil aan de eettafel ... u gebruik maken van de toilet. Iedereen klagen was! net onhygiƫnische

Mijn zus borst-feeds! Het is een natuurlijk mooi ding, Er is niets mis w, ze zichzelf bedekt doel, niet w Haar borsten Exposed
Misunderstood tweet-De vrouw had haar borsten uit bij Restraint Gisteren voeden dan lelijk Haar tafel is veranderd en het eten there.Unsanitary Haar w

Kim Kardashian Disgusted By Moms Who Breastfeed In Public  

Share/Bookmark