Angelina Jolie Bought Land from Cambodian Mass Murderer

|
Angelina Jolie wordt begroet door Cambodjaanse premier Hun Sen in Phnom Penh, Cambodja om tijdens een verblijf op 6 juli 2004.
Angelina Jolie heeft een lange al een kampioen voor de arme volk van Cambodja, van haar eerste aangenomen waarin ze Maddox in 2002. Doel zegt een nieuw rapport van de actrice May grond hebben gekocht in het land om een ​​stichting in de naam van haar zoon werken vanuit een vorm van de officiĆ«le Rode Khmer, de communistische massa hebben plezier dat moord gepleegd in het land in de jaren 1970.


HOT SHOTS: Angelina Jolie:
Volgens de ambtenaren en de interviews met de Cambodjaanse documenten die door Global bericht verslaggevers Douglas Gillison en Phanna Ana, associate Mounh Jolie's Sarath 225 hectare gekocht voor ongeveer 25.000 dollar van een man genaamd Yim Tith in 2003. De grond voor woningbouw WS voor Jolie en personeel en andere doeleinden, zoals een ranger station en een educatieve cruciaal punt voor de lokale bevolking.
In 2005, toen Jolie de Cambodjaanse nationaliteit en kreeg Toegestaan ​​om eigen land zichzelf, zocht ze naar het land te zetten in haar naam.In 2009 werd Yim Tith aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid door internationale aanklagers te werken met de Verenigde Naties en de Cambodjaanse regering in Phnom Penh, dat wat Vermeende ET deelgenomen in het elimineren van de overheid de ambtenaren het koppelen van 1977 en 1979.

Volgens de Global Post verslagen, Yim Tith jaar zou hebben controle over de oppervlakte van Cambodja waar stierven als gevolg 600.000 van de Rode Khmer wanbeleid.
"Hij wordt gezocht voor misdaden tegen de menselijkheid" Gillison Told Fox411. "Zijn taak was uit te roeien alle lokale ET ambtenaren en de werking van de gevangenissen en uitvoering plaatsen tegenover die van het land toezicht hield op. Zijn proefschrift brutale en-apparatuur waren zeer bloederig. Hij HAD effectieve controle over alle crime scenes thesis. "
De Global Bericht verslaggevers, het werken met The Investigative Fund in The Nation Institute, sprak met Yem Yorn, hoofd van Samlot's Meanchey commune, in de buurt waar is Jolie de Cambodjaanse Haar basis.Hij bevestigde de Post dat Yim Tith het land verkocht aan de Jolie's tussenpersonen.

Jolie kamp reageerde niet op telefoontjes en e-mails voor commentaar, ondanks Gillison zegt dat herhaalde pogingen om om eruit te komen aan de actrice voor het verhaal, hij nooit van haar gehoord weer Ofwel kamp.Gillison IS niet zeker Jolie wist van Yim's misdaden Tith Wanneer Ze kocht het land in 2002, Dat het na de 2009 om aanklachten tegen hem, dat het moeilijk zou zijn geweest voor de actrice zich niet bewust zijn, hoeveel Gezien keer dat ze vroom naar Cambodja.
"Deze misdaden gebeurd in de jaren 1970, en het is mij niet duidelijk wie geleden als gevolg van haar acties," Gillison Told Fox411. "Terwijl ze mei Should Have Have gerenommeerde gerenommeerde goud have fun dit is wie hij is, had hij niet, in rekening is gebracht Als dit Deal Went Down in 2002, en de kosten werden niet gebracht in afwachting van 2009."

Jolie Maddox Jolie gestart met de oprichting in 2003 als een community development organisatie in Cambodja Battambang provincie. Volgens de Stichting de officiƫle website, is haar doel "Het maken van vrede en stabiliteit in gemeenschappen door alle voorbereiding en implementeren van interventies die negatieve veranderingen in het milieu voorkomen. Het werken met arme rurale dorpelingen en lokale overheden om voedsel Onzekerheden te verlichten en de toegang tot primaire gezondheidszorg en het onderwijs te vergroten. "
Omdat de grondtransactie Bijna Was tien jaar geleden gemaakt, er is Modest Jolie Kan nu doen om goed te maken voor de aankoop van het land van een gerenommeerde crimineel.
 


 Angelina Jolie Bought Land from Cambodian Mass Murderer
  

Share/Bookmark