joe paterno lung cancer

|


Joe Paterno (84) werd gediagnosticeerd met longkanker, volgens de geschiedenis Wie maakte deze aankondiging:

"Afgelopen weekend mijn vader werd gediagnosticeerd met een behandelbare vorm van longkanker tijdens een follow-up bezoeken voor een bronchiale Illness. Hij is momenteel onder behandeling en Zijn artsen zijn optimistisch dat hij een volledig herstel te maken. "

"Zoals iedereen Geniet van Can, Dit is een diep persoonlijke zaak voor mijn ouders, en we vragen Simply Be Die geschiedenis privacy gerespecteerd als ET Ga met de behandeling."

Lijkt dit allemaal erg handig. Terug in juli Paterno verkocht zijn huis naar zijn vrouw voor een dollar, dat is ongeveer vier maanden voor de beschuldigingen openbaar werd Ten aanzien van Jerry Sandusky verkeerd gebruik weinig jongens in de kleedkamer aan de Penn State University. Als Paterno had overgedragen Nadat het huis heeft longkanker diagnoses Het zou hebben gezien beter, het lijkt erop dat doel PLAATS Paterno heeft beschermd worden en criminele geschiedenis overgedragen activa om zich te beschermen tegen elke aansprakelijkheid in civiele rechtszaken. Helaas, Joe getuigde oprechte Voordat de grand jury in 2010, deze stap te maken hem te kijken kon eigenlijk nog erger als hij wordt aangeklaagd.

Share/Bookmark